ΕΔΩ ΘΑ ΜΥΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΗ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΔΩΡΑ ΚΑ Ι ΚΥΠΕΛΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ MAIL ΜΑΣ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ. MAIL:syntagesbyplaton@yahoo.gr

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Ρολάκια σφολιάτας με τυρί

Εμπλουτίστε τα με ό,τι θέλετε εσείς!

Νόστιμα και γρήγορα ρολάκια σοφολιάτας με τυρί φέτα και ντομάτα, που μπορείτε να εμπλουτίσετε με ό,τι τραβάει η όρεξη σας.

Υλικά:

1 πακέτο σφολιάτα (2 φύλλα)
2 μεγάλες ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε πολύ μικρά κυβάκια
2 κούπες φέτα τυρί σε τρίμματα
ρίγανη
σκόνη σκόρδο
λίγο ελαιόλαδο για το άλειμμα των φύλλων

Προαιρετικά: ψιλοκομμένο ζαμπόν, bacon, ελιές, πιπεριά ψιλοκομμένη, και ότι άλλο τραβάει η όρεξη σας.

Εκτέλεση:

Παίρνουμε το φύλλο της σφολιάτας και το αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο. Στρώνουμε πάνω τα κυβάκια ντομάτας και το τυρί. Πασπαλίζουμε με τη σκόνη σκόρδο, και τη ρίγανη. Τυλίγουμε το φύλλο σε ρολό προσεχτικά. Με κοφτερό μαχαίρι κόβουμε φετάκια από το ρολλό μας πάχους ενός δαχτύλου περίπου.Στρώνουμε τα ρολλάκια ξαπλωτά σε ταψί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσουν. Επαναλαμβάνουμε και με το άλλο φύλλο την ίδια διαδικασία.

Οι ντομάτες που θα χρησιμοποιήσουμε καλό θα είναι να μην έχουν πολύ ζουμί, διαφορετικά αφού τις ψιλοκόψουμε τις στραγγίζουμε καλά πριν τις χρησιμοποιήσουμε. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και άλλα τυριά εκτός της φέτας ακόμη και ροκφόρ. Είναι υπέροχη συνταγή για μπουφέ. Γίνονται ανάρπαστα!!!
Πηγή και φωτογραφία: sintagespareas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου